Forum kandidata u Konjicu UŽIVO od 17 sati

Građani su kao najvažnije oblasti kojima bi Općina Konjic trebalo da dâ prioritet u narednom periodu naveli: projekti

Građani su kao najvažnije oblasti kojima bi Općina Konjic trebalo da dâ prioritet u narednom periodu naveli: projekti poticanja zapošljavanju, putna infrastruktura i ekologija (zelene površine, zaštita vode i sl.)

O tome kako planira da unaprijedi oblasti koje su građani naveli kao prioritetne u narednom mandatnom period će u ponedjeljak govotiri Osman Ćatić kandidat SDA.

Kandidatkinja Vesna Saradžić iz SDP nažalost zbog bolesti neće prisustvovati Forumu, ali i ona će, čim se bude osjećala bolje, takođe imati priliku da se oglasi tome kako planira da unaprijedi oblasti koje su građani naveli kao prioritetne, ali i da odgovori na sva pitanja koja budu pristigla, kao i ona koja postave građani.

Prisutni građani će imati mogućnost da direktno postave pitanje. Takođe, biće upućena i dodatna pitanja koja su građani kandidovali na Uličnom štandu održanom u Konjicu.

Pitanje možete postaviti i vi na mejl adresu: lookalno.ba@gmail.com.

Svi prijedlozi i postavljena pitanja biće grupisani po oblastima.

Prenos UŽIVO će biti dostupan na sajtu www.lookalno.ba u rubrici Forumi kandidata, kao i na Facebook stranici Lookalno.ba u ponedjeljak 26.10.2020. od 17 sati.

Pin It